بیماری خود ایمنی و درمان NO FURTHER A MYSTERY

بیماری خود ایمنی و درمان No Further a Mystery

بیماری خود ایمنی و درمان No Further a Mystery

Blog Article

همچنین بخوانید:  کم کاری تیروئید: علائم، درمان قطعی، گیاهی و طب سنتی، رژیم غذایی کم کاری تیروئید

این داروها باعث آزاد شدن بیشتر انسولین از سلول‌های بتا می‌شوند. سولفونیل اوره‌ها نسخه قدیمی‌تری از داروها هستند. تنها نسل اول سولفونیل اوره که امروزه هنوز مورد استفاده قرار می‌گیرد کلرپروپامید است.

دیابت زمانی ایجاد می‌شود که پانکراس شما نمی‌تواند مقدار انسولین مورد نیاز را تأمین کند یا بدن شما نسبت به تولید انسولین کمتر حساس می‌شود، که بدون انسولین کافی قند خون می‌تواند از کنترل خارج شود.

بیماری‌های عصبی مانند پارکینسون، صرع، اسکلروز چندگانه و بیماری‌های مرتبط با نخاع

سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول‌ها و بافت‌های بدن حمله می‌کند که گویی مزاحم هستند.

علل فشار خون پایین ممکن است متنوع باشند و به صورت موقتی یا دائمی بروز کند. برخی از علل اصلی فشار خون پایین شامل تغذیه نامناسب، خونریزی، خواب کم، مصرف دارو، بیماری‌های مرتبط با قلب و عروق، عوامل محیطی و روانی و غیره باشد.

علائمی که ممکن است ناشی از یک علت زمینه‌ای باشند عبارت‌اند از:

فعالیت بدنی منظم و تحرک در طول روز می‌تواند به بهبود فشار خون کمک کند. برعکس، نشستن برای مدت طولانی می‌تواند باعث کاهش فشار خون شود.

ممکن است نیاز باشد با یک متخصص تغذیه برای تغییر مقدار و نوع غذاهای مصرفی خود مشورت نماییدو با اصلاح عادات غذایی از بروز مجدد قند خون بالا جلوگیری کنید.

در ادامه توضیح خواهیم داد که این سیستم چگونه این کار را می‌کند، اما ابتدا برخی از شخصیت‌های اصلی سیستم ایمنی را معرفی خواهیم کرد.

مشکلات زمینه‌ای سلامتی یا سبک زندگی از اصلی‌ترین علل پایین آمدن فشار خون در نوجوانان هستند.

گره های لنفاوی: اندام‌های کوچک لوبیا شکلی درمان خود ایمنی نی نی سایت که در تمام بدن وجود دارند و از طریق رگ‌های لنفاوی به هم متصل می‌شوند.

افرادی که دیابت نوع ۱ دارند ممکن است حالت تهوع، استفراغ یا معده درد نیز داشته باشند. علائم دیابت نوع ۱ می‌تواند در عرض چند هفته یا چند ماه ظاهر شود و ممکن است این علائم، شدید باشند.

اختلالات عصبی و عصبی-عضلانی، که بر نحوه ارتباط اعصاب شما با عضلات تأثیر می گذارد

Report this page